Young Living – Poslovna prilika

Poslovna prilika kroz najčešća pitanja

Kako krenuti?

Prvi korak je kupnja Premium Starter kita i upoznavanje s njima. Možete kupiti i druge proizvode, ne mora to biti Starter kit, ali ipak je Starter kit osnova. Koristeći ga u svom domu kroz difuzor i diy proizvode shvatit ćete njegov potencijal i spontano početi pričati i dijeliti svoje iskustvo. Upravo je podjela iskustva smisao ovog posla. Uz Starter kit svakako bi u prvoj kupovni preporučila Thieves čistač. Ta dva proizvoda osigurat će vam puno ugodnog iskustva o kojem ćete moći pričati drugima.

Zašto Young Living?

Young Living je vodeći svjetski proizvođač eteričnih ulja i proizvoda koji se na njima baziraju. Na tržištu je skoro 25 godina i svojim ‘seed to seal’ standardom garantira vrhunsku kvalitetu; od sjemena koje mora biti zasađeno u zemlju koja nikad prije nije tretirana kemikalijama do desetak različitih testova koje svaka bočica ulja mora proći prije nego što se na nju stavi poklopac.

Young Living je tvrtka koja ne ulaže u klasični način oglašavanja nego proizvode prodaje direktno preko svoje web stranice. Young Living plaća svojim korisnicima da šire svoja iskustva o njihovim proizvodima i tako omogućuju ‘običnim’ ljudima, gdje god se u svijetu nalazili, da izgrade svoj biznis. Upravo takav poslovni model se zove Network Marketing ili popularno, Multi Level Marketing.

Young Living nije običan MLM. Napisat ću vam samo činjenicu koja ga čini drugačijim. Kompenzacijski plan tako su mudro napravili da vam pruža stabilnost da se vaš posao ne može „samo tako“ urušiti jednog dana. Da je klasičan MLM onda npr. Neke osobe ispod mene ne bi zarađivale više od mene, nego bi ja zarađivala više od njih, pošto sam u „piramidi“ iznad njih. Plaćeni ste onoliko koliko ovo shvatite kao posao. Ako ćete ga gledati kao hobby, bit ćete plaćeni kao da je hobby. Ako ga gledate kao posao, bit će plaćeno kako posao.

Ako kupujete od MLM organizacije, ne podupirete samo tu organizaciju, već i svog prijatelja ili poznanika koji pokušava izgraditi svoj biznis. Kupujete lokalno.

MLM organizacija budžet koje bi inače potrošila u marketinške svrhe daje obiteljima kako mi pokrenule vlastiti posao. Novac ne završava u suludo skupim sponzorskim ugovorima (u svijetu će u 2019. samo na sponzorstva u sportu biti potrošeno preko 35 milijardi USD) ili menadžerskim bonusima, nego se usmjerava u vaše bonuse i  provizije. Young Living podupire vas.

Koliko moram uložiti?

Za početak trebaš svoj Premium Starter kit i Thieves čistač.

Svaki idući mjesec ulaganje u posao je da kupuješ i isprobavaš proizvode za sebe i svoju obitelj. Ne moraš kupovati ništa za nikog drugog. Nema preprodaje. Samo ono što treba tebi i što želiš koristiti. To iznosi otprilike 120€. Ali to nemoj gledati kao trošak, nego kao preusmjerenje budžete u zdraviju alternativu jer ćeš taj isti novac potrošiti u nekim drogerijama na sredstva za čišćenje, kreme, losione i sl. Gledaj kao preusmjerenje budžeta i ulaganje u biznis. Jer kako ćeš prenijeti svoje iskustvo o nekom proizvodu ako ga sama nećeš isprobati i koristiti. Zato postoji mjesečna narudžba.

Što je mentor i koliko je bitan?

Mentor je osoba preko koje ulaziš u ovaj posao (osoba preko čijeg linka se registriraš i naručiš Young Living proizvode).
To je osoba od povjerenja, koja će ti objasniti sve ono što te zanima. Mentor je uvijek tu na raspolaganju da ti odgovori na sva pitanja i provede te kroz izgradnju tvog posla. Biranjem mentora biraš svoj tim koji ti pomaže u izgradnji posla.

Što trebam raditi?

Mogućnosti putem kojih možeš graditi ovaj posao različite su. Možeš ga raditi uživo putem prezentacija ili radionica. Možeš raditi online putem društvenih mreža ili jednostavno druženjem u živo uz ispijanje kave (pojedinačno ili grupno).

Nakon učlanjenja u Young Living tvoj mentor ti šalje mejl dobrodošlice s informacijama. Ubacit će te u sve poslovne grupe, proći s tobom poslovnu edukaciju. Prenijet će ti znanje i s timom ćeš dijeliti ideje i dogovarati strategije.

Postoji jako puno materijala (tekstovi, slike, grafike…) koje će ti biti na raspolaganju. Na tebi je samo da doneseš odluku da krećeš i tvoj tim će te uvesti u „tajne“ posla. Osnova svega je da se posao svodi na podjelu svog iskustva. Zato je bitno najprije kupiti PSK i čistač i upoznati se s Young Living načinom života.

Kako zarađujem?

Kada s nekim podijeliš svoj „sign up link“ i ta osoba preko njega naruči zarađuješ. Isto tako, dobivaš bonuse na temelju svoje organizacije, napretka i s. Sve detaljno objašnjeno OVDJE.

Koliko mogu zaraditi?

Young Living ima odličan kompenzaciji plan koji omogućava da uistinu lijepo živiš.
Evo prosječna Young Living primanja po rankovima (referiram se na Young Living “official income disclosure statement” – javno dostupan ovdje):
Star 64,00 €
Senior Star 200,00 €
Executive 427,00 €
Silver 1.775,00 €
Gold 4.816,00 €
Platinum 11.791,00 €
Diamond 30.046,00 €
Crown Diamond 54.805,00 €
Royal Crown Diamond 122.868,00 €

Kompenzacijski plan Young Livinga javno je dostupan i svi ga mogu pročitati ovdje.

Kad radite za Young Living?

Young Living funkcionira na principu mrežnog marketinga i svatko se može priključiti. Kad radite za Young Living znači da gradite svoj vlastiti posao uz pomoć onih koji su ovdje već neko vrijeme. Ovo je posao u kojem nemate šefa. Radno vrijeme određujete sami i radite od kud želite i koliko želite.

Što ako poželim odustati?

Bolje „ups“ nego „što ako“…

Daj si priliku i realan rok. Vjeruj da ti to možeš, svatko ovo može. Ako ipak odlučiš da ovo nije posao za tebe, možeš odustati kad god želiš. Ali i ponovno pokušati.

Prije nego odustaneš pročitaj knjigu “Čarolija pozitivnog razmišljanja“, dr. David Joseph Schwartz. Knjiga koja je meni promijenila toliko toga u životu na bolje. Preporuka od srca.

Ljubav je u malim bočicama.

Niste sami

Od samog početka nalazite se u grupi koja će Vas podržavati, educirati i podupirati. Već od početka dobiti ćete online edukaciju na hrvatskom jeziku. Uključit ćemo Vas u grupe gdje se sve međusobno družimo, razmjenjujemo recepte, savjete i sl.
Dobiti ćete materijale koje ćete moći objaviti na svojim društvenim profilima.

Vaš sponzor treba Vas i Vi trebate njega. Međusobno ćete se dogovarati, podupirati i rasti.
Posao je divan, dinamičan, zabavan. I što je najbolje u svoj dom i u dom drugih ljudi donosite zdravlje.

KONTAKT

Ostale uljne članke pročitajte OVDJE.
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na e-mail: aivancic@gmail.com
Na WhatsApp / Viber: +38598615056
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina_oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Premium Starter Kit
Comments (2)
Add Comment
  • Ana

    <3