Podrška dišnom sustavu

0 2,620

Astma je kronična upalna bolest dišnih putova koja uzrokuje probleme pri disanju. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije od astme u svijetu boluje 235 milijuna ljudi.

U zadnje vrijeme ova bolest je u porastu. Na eskalaciju utječu genetičke predispozicija, slab imunitet, sjedilački način života, rijetki boravci u prirodi itd.

Blage napadaje astme klasična medicina suzbija inhalatorima, dok snažni napadaji zahtijevaju liječničku pomoć.

Medicina zastupa stav da se astma ne može izliječiti. Možda i ne može. Neću ulaziti u taj dio, ali si na neke prirodne načine možemo olakšati.

Imam alergijsku astmu (alergija na grinje, kućnu prašinu, mačke, pse, ambroziju, neke livadne trave, lijesku, johu, brezu...). Cijeli život me svrbio nos. Svako jutro bi započela kihanjem i curenjem nosa. Prije par mjeseci počelo je povremeno gušenje predvečer. Otišla sam doktoru, napravljene su sve pretrage i dijagnoza je tu.
Dobila sam terapiju od jedne tablete dnevno i jedan udisaj pumpice. Uz navedenu terapiju, dobila sam preporuku da odem na tečaj disanja u bolnicu, u trajanju od 2 tjedna. Tečaj bi preporučila svakome. Bez obzira imali ili ne problema s respiratornim sustavom. Školu disanja opisala sam ovdje.

Eterična ulja

Jako volim koristiti doma eterična ulja za pročišćavanje zraka i ugodne mirise. Najčešće koristim:

Način primjene

Eterična ulja mogu se primjenjivati na razne načine. Detaljno sam Vam opisala OVDJE.

Kvaliteta je bitna

Kvaliteta eteričnih ulja je jako bitna. "Eterično ulje" koje košta 10-20 kn nije eterično ulje. Zašto je važno koristiti visokokvalitetno eterično ulje i zašto se svašta može naći u prodaji pročitajte OVDJE.

Limun, pepermint, lavanda, R.C., su 4 od 12 ulja vrhunske kvalitete koja dolaze u Premium Starter kitu. Osnovni paket koji bi svako kućanstvo trebalo posjedovati. Kapljice sreće koje donose užitak.

Više o Young Living Premium Starter Kitu pročitajte OVDJE.
Više članaka o eteričnim uljima i razne recepte pročitajte OVDJE.

KONTAKT
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na ana@myoffdays.com
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Premium Starter Kit
Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More