Kako ublažiti hrkanje

0 5,128

Hrkanje je neugodna pojava koja može poremetiti san, izazvati grlobolju, ali i izluditi sve ostale ne hrkače, npr. mene. Hrkanje uzrokuju vibracije nepca i tkiva u grlu, nosu i usnoj šupljini.

Duže od godinu dana koristim eterična ulja i ne znam zašto mi je ovako dugo trebalo da pokušam riješiti neugodni zvučni problem.

Na isprobavanje potakao me post u grupi "Kapljice sreće" na Facebooku od drage prijateljice Ane Duišin. Njen post pročitajte ovdje.

Čim sam pročitala, smućkala sam preporuku i testirala na mužu. Već 6 dana svaki dan nanosimo i ljudi moji - on već 6 dana NIJE HRKAO! Pretpostavila sam da će djelovati, ali nisam ni u snu očekivala da će odmah početi. Ne mogu doći sebi od sreće. Napokon ne moram koristiti čepiće za uši. :)

Recept za potporu protiv hrkanja

Roller za nožni prst i gležanj

U roller staklenu bočicu od 5ml stavite:

Ostatak bočice napunite baznim ulje. Svaku večer prije spavanja dobro namažite palac s donje strane i gležanj s unutrašnje strane.

Sprej za prsa

Uz roller napravite i sprej za prsa. U staklenu bočicu od 50ml stavite 15 kapi R.C. ulja. Ostatak bočice napunite baznim uljem. Prije spavanja utrljajte na prsa.

Difuzor

Ako imate difuzor, idealno je i da njega upotrijebite. Stavite po jednu kap od navedenih ulja. Ostavite da radi bar sat, dva. Možete i cijelu noć.
Ako vam je soba mala, bit će previše 4 kapi u difuzor, pa možete staviti samo kap ili dvije blenda R.C.

Uživajte u bezbrižnom snu.

Ostale uljne postove i savjete pročitaje ovdje.
Navedena eterična ulja možete kupiti u Premium Starter kitu - detalji OVDJE (osim cedra).

Pratite mene i moju sestru na Instagram profilima @kapljice_srece i @danijelina_oaza, te Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More