Eterično ulje JASMINA Young Living

0 3,067

Kupila sam eterično ulje jasmina prije par mjeseca isključivo radi neodoljivog mirisa. Taj predivni miris asocira me na putovanje u Tunis kad je sve mirisalo po njemu.

Tek nakon par mjeseci kad sam ga malo bolje proučila, shvatila sam koje bogatstvo u toj maloj bočici posjedujem. Uz neodoljiv miris, jasmin daje puno više.

Moje primjene:

Kroz difuzor. Difuzor od Young Living je i atomizer, na taj način razgrađuje molekule eteričnih ulja na sitne atome koji na siguran način ulaze u tijelo.

Rolleri. Obožavam primjenu eteričnih ulja topikalno. U bazno ulje dodala sam par kapljica jasmina i uživam u primjeni. Način razrjeđivanja pročitajte ovdje.

Parfem. Pomiješala sam 10 kapi eteričnog ulja jasmina sa 50 ml destilirane vode u bočicu sa špricaljkom. Prije svake upotrebe dobro protresem da se ulje i voda povežu. Pošpricam par puta dnevno jer su eterična ulja hlapljiva.

Masaža. Za idealnu masažu pomiješam 5 kapi eteričnog ulja jasmina sa 50 ml baznog V-6 ulja.

Kupka. Dodam par kapi jasmina u toplu kupku.

Jasmin i koža se vole

Volim dodati dvije kapi eteričnog ulja jasmina u svoju kremu za lice. Isto napravim i s losionom za tijelo. Osim što ne moram koristiti parfem, jer predivno miriši, jasmin mi vlaži kožu, osjećam da je glađa i elastičnija.

Osim što sam jasmin dodala u sve: kremu za lice, losion za tijelo, serum za lice, kremu za ruke itd., koristim ga i u maski za kosu.

Masaža tjemena s jasminom
Jedan put mjesečno, sat vremena prije pranja kose napravim masažu tjemena jasminom.
U 20 ml baznog ulja badema dodam 2 kapi jasmina. Njeno utrljam u vlasište i masiram. Ako imate nekog tko bi bio voljan izmasirati Vam vlasište, još bolje. :) Masirajte bar 10-15 min. Ako imate vremena, neka maska ostane bar sat vremena na glavi.

KONTAKT
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na ana@myoffdays.com
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Serum za lice
Ljepota u malim bočicama.
Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More