Eterično ulje NARANČA Young Living

0 2,475

Popravlja raspoloženje

Jedno od mojih najdražih ulja za difuzor je naranča. Naranča je super za podizanje raspoloženja i stvaranje ugodnu atmosferu u domu.

Nedavno sam naišla na jako zanimljiv članak u kojem su trgovci proučavali utjecaj mirisa u svojim dućanima. Prema odgovorima svojih kupaca naranča se pokazala kao najuspješnija u tom eksperimentu i oni dućani koji su koristili difuzor s eteričnim uljem naranče imali su veći postotak prodaje i veću posjećenost. Zanimljivo, zar ne?

Istraživanja pokazuju da ulje naranče istodobno podiže raspoloženje i umiruje. Idealno ulje za početak dana. Stavite par kapi eteričnog ulja naranče u radni prostor. Ili na večer u toplu kupku (nakapajte na žlicu morske soli). Izradite parfem ili ga izravno udišite iz bočice.
Ugodan miris potaknuti će opuštanje.

Prirodni osvježivač prostora

U staklenu bocu na raspršivanje ulijte destiliranu vodu i 10-ak kapi eteričnog ulja naranče. Dobro promućkajte i raspršite po prostoriji.

 

Eterično ulje naranče Young Living

KONTAKT
Sve moje uljne članke pročitajte OVDJE.
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na ana@myoffdays.com
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More