Eterično ulje THIEVES Young Living

0 11,633

Moćan blend imenom inspiriran starom legendom o lopovima koji su se mazali mješavinama ulja kako bi se zaštitili od nekadašnjih zaraznih bolesti. Blend ulja koji je neizostavan za svaku mamu jer pruža podršku imunitetu. Odličan za male i velike. Toliko popularan da Young Living ima cijelu kolekciju proizvoda za domaćinstvo baziranu upravo na ovom blendu.

Thieves

Thieves je jedan od najpoznatijih Young Living  mješavina (ulja eukaliptusa, limuna, klinčića, cimeta i ružmarina).

Svi mi koji želimo promijeniti stvari iz temelja u svom domu (DITCH&SWITCH proces), svaki mjesec naručimo nešto iz Thieves kolekcije proizvoda kako bi štetne proizvode pune kemikalija zamijenili prirodnim. I ne samo to, sad svaki put kad čistimo pružamo podršku imunitet.


Što se sve nudi u Thieves kolekciji?

Pasta za zube (u verziji za odrasle i djecu), konac za zube, vodica za ispiranje usta, sapun za zube (tekući i kruti), univerzalni čistač (za cijelo kućanstvo), sprej za čišćenje (pakiranje za u torbicu), dezinfekcijsko sredstvo (za čišćenje i osvježenje ruku), deterdžent za rublje i deterdžent za suđe.

Ono što će vas sigurno zanimati je kako mirišu, kako djeluju i koliko traju?
Mirišu božanstveno, tako da miris Božića imamo i usred ljeta (mirisi limuna, klinčića, cimeta i ostalih ulja savršeno se stapaju). Djelovanje je neosporno. Djeluju jednako dobro, ako ne i bolje od klasičnih sredstava. Traju puno dulje jer su sva sredstva ultra koncentrirana i svakog treba prorijediti prije korištenja.

 Ovo je idealna prilika da uključite i svoje mališane u sve kućanske poslove, bez brige da će im se narušiti zdravlje zbog agresivnog sredstva punog kemikalija.

Znanost iza Thieves-a!

Kad već pričamo o imunitetu, zanima vas zašto je Thieves neizostavan blend u našim difuzorima, rollerima, proizvodima za održavanje kućanstva i našem Inner Defense dodatku prehrani?
Individualna ulja koja čine blend Thieves su detaljno proučena i znanstveno je dokazana njihova učinkovitost protiv multirezistentnih sojeva bakterija.

Pubmed.gov je prepun istraživanja koja dokazuju moć eteričnih ulja u borbi protiv mikroorganizama kako u našem organizmu tako i u našem okolišu.
U jednom istraživanju, 86 eteričnih ulja je stavljeno na testiranje inhibicije razmnožavanja rezistentne baterije Pseudomonas aeruginosa. Ulje cimeta (sastavni dio Thieves blenda) i njegov glavni konstituent cinnamaldehid inhibirao je formiranje biofilma P. aeruginosa.’ Više pročitajte ovdje

Znanost bas i nije jezik s kojim se možete poistovjetiti? Nema veze! Ukratko, glavna sastavnica Thieves blenda je toliko moćna u borbi protiv mikroorganizama da dokazano inhibira rast čak i najrezistentnijih bakterija. Pseudomonas je česti izvor bolničkih infekcija i bakterija koju je inače zaista teško istrijebiti!

Zašto je to važno? Zato što korištenjem Thieves-a u svom domu i na svom tijelu sprječavamo razvoj mikroorganizama i tako utječemo na zdravlje cijele naše obitelji! Thieves dolazi u Premium Starter Kit-u, a cijela linija proizvoda koja ga sadrži je nešto što će vam zaista promijeniti život.

DIY Thieves savjeti

Osvježivač prostora – U staklenu sprej bočicu dodajte nekoliko kapi Thieves ulja i drugog ulja po želji (ja najčešće kombiniram s limunom ili lavandom). Ostatak napunite destiliranom vodom, protresite i našpricajte prostoriju koju želite osvježiti. Odlična zamjena za sve toksične osvježivač prostora.

Sprej za usta – u staklenu sprej bočicu dodajte Thieves vodicu za ispiranje usta i par kapljica ulja peperminta, protresite i spremno je za upotrebu. Bolje od bilo kakvih bombona i žvakaćih guma punih raznih aditiva.

Osvježavanje tepiha – pomiješati četiri žlice sode bikarbone s 10 kapi Thievesa i 10 kapi Purificationa. Mješavinu posipati po tepihu i ostaviti par sati da djeluje te nakon toga dobro usisati. Tepih dobije svježinu, a bakterije nestaju.

KONTAKT
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na ana@myoffdays.com
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Premium Starter Kit
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More