Foreo LUNA fofo pametni uređaj za čišćenje lica – recenzija

0 1,474

Sutra mi je rođendan i ove godine dobila sam genijalne poklone. Jedan od favorita i mogu slobodno reći i najdraži mi je Foreo LUNA Fofo.

Da me netko pitao prije nekog vremena “kakav uređaj trebaš”, to bi bio LUNA fofo. Nikako nisam mogla dokučiti tip kože koji imam. Inače, kažu kad ne možeš skužiti kakva ti je koža, onda je najčešće normalna. To što se ponekad masti ili neki dijelovi osuše je normalno u različitim godišnjim dobima i vremenskim utjecajima. Čak se i slažem s tim. Ali sad više ne moram ni razmišljati, jer LUNA Fofo taj dio odrađuje umjesto mene.

LUNA Fofo prvi je pametni uređaj za čišćenje lica na svijetu koji kombinira dva uređaja u jednom, analizu kože i personaliziranu rutinu njege kože.

 

S LUNA fofo uređajem do zdravijeg načina života

Svi mi znamo da je koža naš najveći organ i da dnevno treba unijeti bar 8 čaša vode da ju nahranimo. Ali rijetko tko se toga pridržava, počevši od mene same. Dnevno sam pila između 6-7  čaša vode. Prilikom prvog korištenja LUNA fofo uređaja, rezultat je bio stanje kože 50/100. Znači da sam češće pila manje od 8 čaša vode dnevno, što je nedovoljno.  Narednih dva tjedna unosila sam više vode u organizam i stanje kože sad je na 75/100. Još malo i nadam se da ću doći do 100. 🙂
LUNA fofo me osvojila već prilikom prvih korištenja.

Sama upotreba je brza, zabavna, opuštena, drugačija 🙂
Već nakon par dana korištenja uočila sam promjene na koži lica. Glatka i puno mekša koža lica. Kreme bolje upijaju i sama šminka bolje sjeda.

 

Analiza stanja kože i upute koliko sekundi čistiti određeni dio lica.

 

Neki od razloga zašto me LUNA fofo oduševila:

  • Dimenzija – uređaj je malen. Odlična stvar za nas putoholičare. 🙂
  • Brz postupak čišćenja lica
  • Izuzetno ugodno korištenje T-Sonic pulsacije i mekane silikonske površine koje klize po licu
  • Pametni četka za čišćenje lica (radi analizu uz pomoć Foreo for you mobilne aplikacije)
  • Personalizirano čišćenje lica
  • Program čišćenja lica prilagođen potrebama moje kože
  • Potiče na zdraviji život (veći unos vode što je neophodno za lijepu i njegovanu kožu)
  • Vidljivi rezultati na koži već nakon par redovitih korištenja
  • Baterija izdrži 400 upotreba što je savršeno. Znači da sam minimalno godinu dana mirna prije potrebe za izmjenu baterije

 

Hipoalergenski senzori za kožu pozlaćeni su 24-karatnim zlatom.

 

Kako radi LUNA fofo?

1. Povezivanje

Potrebno je preuzeti aplikaciju FOREO For You koje je dostupna u Google Play (Android) i App Storu (iOS). Slijediti upute za kreiranje profila (upisati osnove podatke), te se uz pomoć Bluetooth tehnologije povezati s LUNA fofo uređajem. Aplikacija će Vas voditi kroz postupak povezivanja. Sve je gotovo u par sekundi. Istu aplikaciju koristim i za FOREO UFO pametne maske za lice.

LUNA fofo poveže se s FOREO For You aplikacijom.

 

2. Analiza

Prije analiziranja kože potrebno je očistiti i osušiti lice ručnikom.

Na zaslonu aplikacije pritisnuti tipku za analizu i slijediti upute. Upute će naložiti da se senzori na stražnjoj strani LUNA fofo uređaja stave na četiri mjesta na licu (lijevi i desni obraz, čelo i nos). Nakon obrade dobiti ćete analizu kože.

Postupak analize kože.

 

3. Čišćenje lica

Nakon analize lica krenuti s postupom čišćenja lica koje traje oko jednu minutu. Na lice nanijeti proizvod za čišćenje lica, ovlažiti uređaj i uključiti LUNA fofo pritisom na tipku “ON”. Laganim kružnim pokretima prelaziti po licu. Svako 10 sek vibracija na kratko stane što je znak da je vrijeme da prijeđete na drugo područje lica.

Na oprano i blago navlaženo lice nanijeti sredstvo za čišćenje lica. Ja volim pjenu.

 

Malo pjene na LUNU fofo i čišćenje može početi.

 

Kružnim pokretima prelaziti preko lica.

4. Završetak

Isprati lice vodom, te nanijeti proizvod za njegu kože. LUNA fofo isprati pod mlakom vodom i spremiti do iduće upotrebe.
Potrebno je redovito analizirati kožu da bi pratili napredak stanja kože.

LUNA fofo

 

FOREO LUNA Fofo – personalizirana rutina njege kože

Nakon prvog korištenja, dogodila se ljubav na prvi pogled. Sam tretman je savršen, a rezultati i poboljšanje stanja kože vidljivi su već nakon par primjena. Posebno ako slušate savjete koje Vam LUNA fofo preporuči nakon analize. Lice postaje glatno i mekano. Krema se bolje upija i šminka ljepše sjeda.

Sve informacije o FOREO LUNA fofo možete pronaći na ovom linku.

LUNA fofo je prva personalizirana četaka za čišćenje lica na svijetu koja kombinira dva uređaja u jednom, te svaki puta analizira kožu s ciljem pružanja personalizirane rutine njege kože.

Što više znaš o koži, to više blistaš. 🙂

 

Zaključak

Kao što sam na početku već spomenula, ovaj uređaj me osvojio na prvo korištenje.
Korištenjem FOREO LUNA fofo i FOREO pametnih maski za lice, koža mog lica je preporođena. Postupak oba tretmana traje manje od 3min što je odlično s obzirom na “brzi svijet” u kojem danas živimo.

Treba njegovati kožu, jer koža sve pamti. Možda nam neće odmah pokazati ako se ne odnosimo dobro prema njoj, ali hoće s vremenom. Zato Vam od srca preporučujem Foreo LUNA pametni uređaj za čišćenje lica.

Informacije o Foreo LUNI fofo na ovom linku.
Blog post o Foreo UFO pametnim maskama za lice na ovom linku.

 

FOREO LUNA Foro i FOREO UFO pametna maska za lice.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More