FOREO UFO pametna maska za lice – recenzija

0 1,479

Već sam u par postova spomenula da mi nadimak u djetinjstvu bio “Brzac”. 🙂
Zato što sam bila brza. Ha ha ha…. Živjeli smo u malom selu, nije bilo telefona (u daljnjem tekstu otkrijem koje sam godište 🙂 ) i ja sam obavljala taj dio prijenosa poruka po selu. “Odi reci teta Mili da dođe na kavu. Odi reci da treba ovo, da treba ono”… Navikla sam juriti od malih nogu. Navika je ostala do danas. Ako vidim nešto fora, odmah to moram kupiti, ako vidim akcijsku kartu za neku fora destinaciju, odmah se bacim u potragu tko je zainteresiran i sl.

Ovdje dolazimo do kozmetičkog dijela. Tu i tamo znam gledati neke Youtuberice i kad vidim koliko traje postupak šminkanja i što sve stave na lice, ostanem zbunjena.
Moja kozmetička torbica sastoji se doslovno od cc kreme, pudera u kamenu, rumenila, male palete crnih i sivih sjenila, crne olovke za oči, maskare i odnedavno highlitera. 🙂
Našminkam se u 5 minuta.

Nema više gnjavaže s nanošenjem maski na lice po 20-30 min.
Youth Junke maska ima iznimno bogat kompleks sastojaka koji pomlađuju i dubinski hrane kože, pružajući čvrst i podignut izgled. I to sve u 90 sekundi.

Što se tiče preparativne kozmetike, tu imam još manje strpljenja. Naša koža je ipak naš najveći organ i treba ju njegovati. Koža sve pamti. Ako ju sad ne tretiram dobro, uskoro će mi pokazati prve znakove da se nisam dobro odnosila prema njoj.
Redovita sam u skidanju šminke na večer i temeljitom pranju lica. Ono što se nikako nisam mogla natjerati je stavljanje maski na lice. Iz više razloga. Sve je meckavo, ne smijem taknuti nos ako me svrbi (a često me svrbi). Zatim sve kaplje, steže, pecka. I ono najgore držati to sve na licu 15-30min. Nema šanse. Kupim par maski, isprobam jednu. Ne vidim nikakav učinak. Probam opet nakon 10 dana, nema učinka. I ostale zaboravim uopće iskoristiti i propadnu.

E sad dolazimo do mog najdražeg kozmetičkog ljubimca – FOREO UFO mini Pametna Maska za Lice. Koje otkriće. Nema više gnjavaže sa sheet maskama, nema više kapanja, nema više gubljenja vremena. Sve što mi je nedostajalo u njezi lica.

Nakon prvog korištenja, dogodila se ljubav na prvi pogled. Sam tretman je savršen, a nakon tretmana ja nisam mogla prestiti dirati lice kako je bilo divno glatko i mekano. Najbliži opis bi bio koža mekana poput bebine. Isprobala sam tri maske za sad. Dnevna i noćna su odlične,  a posebno  želim istaknuti  “Youth Junkie” masku koja mojoj koži savršeno odgovara. Dubinski ju nahrani,  daje čvrst i podignuti izgled.

S Vama želim podijeliti moje dojmove i opisati Vam kako uopće UFO mini Pametna Maska za Lice radi.

Foreo UFO mini uređaj i Youth Junkie pametna maska za lice.

 

Zaboravite na sheet maske

Prvo oduševljenje kad sam uzele Foreo UFO  mini u ruke bilo je što radi uz pomoć mobilne aplikacije.
Aplikacija je dostupna na svim uređajima, prijateljsko sučelje, zabavno, veselo i opušteno korištenje. Totalno drugačiji pristup od viđenog do sada.
Aplikacija me vodila kroz cijeli postupak. Foreo aplikacijom spojila sam se na UFO uređaj. Nakon skeniranja bar koda maske, dobila sam upute da položim masku za lice na uređaj i osiguram od pomicanja vraćanjem prozirnog prstena kojeg sam prethodno skinula.
Prateći vizualne i govorne upute nanosila sam masku na lice laganim kružnim pokretima. Aplikacija mi je cijelo vrijeme objašnjavala što se događa u svakom trenutku korištenja: zagrijavanje, hlađenje i T-Sonic pulsacija koja s terapijom LED  svjetlima pruža profesionalno čišćenje lica kod kuće i to sve u 90 sekundi.
Svaki od navednih koraka je bitan. Zagrijavanjem se otvaraju pore, T-Sonic pulsacija omogućava da hranjivi sastojci uđu dublje u kožu, a krioterapija fiksira aktivne sastojke i učvrsti kožu.
Tretman je jako ugodan, opuštajući i zabavan.
Moj Foreo UFO mini uređaj pogledajte ovdje.

 

Youth Junkie Pametna Maska

Imam 37 godina, a najčešće mi daju 25 do 27. Korištenjem ove maske možda se prosjek smanji i na 24, upravo onoliko koliko i osjećam da imam. 🙂
Koža mog lica je normalna prema blago suhoj. “Youth Junkie” maska sjela mi je od prvog korištenja. Točno ono što je mome licu falilo u njezi. Sad više nemam izgovor da nemam vremena koristiti maske za lice.
Maska je bogata hranjivim sastojcima kao što su shea maslac, jajobino ulje, maslinovo ulje, vitamin E, kolagen i mnogi drugi hranjivi sastojci koji pomažu da se smanje znakovi starenja.
Nakon korištenja koža mi je jako meka i glatka. Osjećam da je dubinski nahranjena i šminka ljepše sjeda na lice.
Detalje o Youth Junkie maski za lice pročitajte ovdje.

Stavljanje  Youth Junkie maske na Foreo UFO mini uređaj.

 

Zaključak

Sve što mogu reći je da mi je žao što postupak traje samo 90 sekundi. Ha ha ha… 🙂
Super stvar je što maska bude jako natopljena, pa postupak ponovim dva puta. U vrećici ostane tekućine, stavim na masku i uživam u dodatnih 90 sekundi postupaka.
Od srca Vam preporučam Foreo UFO mini i Pametne Maske za lice.

Moj Foreo UFO mini na ovom linku.
Youth Juthie maska na ovom linku.
Ostali proizvodi Forea na ovom linku.

Mačak se pridružio u današnjem tretmanu. 🙂

 

Pokretanje Foreo aplikacije. Micanje zaštitnog obruča.

 

Pametna maska se stavi na Foreo UFO mini uređaj. Vrati se zaštitni obruč da se maska osigura od pomicanja.

 

Start, skeniranje bar koda pametne maske i tretman počinje.

 

Udobno se smjestiti i uživati. 🙂

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More