Kako i gdje kupiti eterična ulja (Starter kit)?

0 13,520

Već sam Vam puno članaka napisala o eteričnim uljima, razlog zašto sam ih počela koristiti, diy recepte kako sami možete izraditi serum za lice, sprej za kosu, serum za trepavice, maslac za tijelo itd.

Ali još nismo pričali o tome “gdje kupiti eterična ulja?“.

Prije odgovora da najprije riješimo pitanje koja eterična ulja kupiti?
Jako morate paziti prilikom kupovine eteričnih ulja, jer je kod nas zakonska regulativa jako loša i svašta se prodaje pod “eterična ulja”.
Eterična ulja su sreća, zdravlje, mirisi u bočici. I zato za mene postoji samo jedan izbor – najbolja ulja na tržištu, Young Living.
Što su eterična ulja i zašto je Young Living vodeći na tržištu detaljno sam opisala ovdje.

Gdje kupiti Young Living eterična ulja

Eterična ulja su sama srž biljke iz koje se dobivaju. Ono što je kod nas ljudi krv, to je ulje kod biljaka. To su hlapljive tvari koje se dobivaju destilacijom vodene pare, tješenjem ili ekstrakcijom. Ulje se može dobiti iz različitog dijela biljke: lista, cvijeta, korijena, stabljike, ploda itd.

Bitno je poznavati od kuda ulje dolazi, na kakvom je tlu biljka uzgojena, kakvim je načinom ulje dobiveno te u kolikoj je količini ulje čisto.

Zbog svoje sitne molekularne strukture mogu prodrijeti u koži puno učinkovitije nego druga biljna ulja koja se zadržavaju na koži. Zbog svojih sitnih molekula lako se otapaju u alkoholu, emulzijama i mastima. Zbog toga lako prodiru u tijelo miješajući se s masnim tkivom. S obzirom na to da lako hlape i isparavaju, udisanjem ulaze u naš organizam te šalju poruke izravno u naš mozak potičući različite emocije te time djeluju na naše tjelesno i psihičko stanje. Upravo zbog takvih karakteristika bitno je da su ulja koja se koriste kvalitetna jer imaju veliki utjecaj na naš organizam.

Young Living nema prodajna mjesta, jer ih ne žele imati. Skladištenjem u prodavaonica s vremenom opada kvaliteta proizvoda. Young Living želi biti broj 1, zato je prodaja online i svaki artikl se šalje direktno s njihovih farmi. Mi u Hrvatskoj imamo veliku sreću da se farma i distilerija smilja nalazi kod nas u Dugopolju. Svi možete otići u Dugopolje vidjeti farmu i cijeli postupak proizvodnje eteričnog ulja smilja. Onda ćete shvatiti zašto eterična ulja koštaju koliko koštaju. Narudžbe Young Living proizvoda stižu na našu kućnu adresu iz Dugopolja u roku 2-3 radna dana. Iz Hrvatske idu pošiljke i u većinu Europskih zemalja.

Da bi kupili Young Living proizvode, morate se registrirati kao član. Učlanjenje Vam donosi trajni popust na svaki proizvod 24%.

Zašto kupiti Young Living, a ne neki drugi brend?

Zato što su Young Living eterična ulja broj 1 u svijetu. Pogledajte razne usporedbe i istraživanja i svako istraživanje će Vam pokazati da su na vrhu. Oni su s nama već 26 godina i svake godine imaju rast. Rast se ne događa bez razloga.
Važno je napomenuti da Young Living nisu samo eterična ulja nego način života. To drugi brendovi ne nude.
Uvođenjem YL proizvoda u svoj dom izbacit ćete sve štetne kemikalije iz doma (iz sredstava za čišćenje, kozmetike itd.).

Young Living ulja prolaze jednu destilaciju, za razliku od drugih brendova koji nerijetko prolaze 3 da bi dobili veću količinu ulja. Zbog toga su YL ulja jako koncentrirana, imaju veći učinak i sporije se troše.

Vi koji ste koristili neki drugi brend i prešli ste na YL shvatite da 1 kap eteričnog ulja je kao 3-4 kapljice nekog drugog brenda. Znam puno osoba koji mi kažu “pa moram staviti 10 kapljica ulja i bočicu od 5ml potrošim za 10 dana”. Kod YL dovoljno je 1-2 kapi (ovisi o veličini prostorije).

Svaku farmu od YL možete doći posjetiti i uvjeti se u standard pod kojim se ulja proizvode. Svako ulje se proizvodi u svom prirodnom staništu i to košta i to treba cijeniti. To je nešto što ćete udisati, stavljati na kožu i bitno je da je najbolje.

Program vjernosti

Young Living ima opsežan i bogat program vjernosti. Detaljno ga pročitaje na mom zasebnom blog postu – OVDJE.

Ako želite pretvoriti Young Living u svoj posao i tu su pripremili darežljive cifre. Detalje o poslovnoj prilici u Young Livingu pročitajte ovdje.
A ja ću Vam opet na primjeru drogerije slikovito opisati kako funkcionira biznis verzija u Young Livingu
.

Difuzori.

Biznis verzija u Young Living-u

Kupili ste u nekoj drogeriji kremu za lice. Koristite ju par tjedana i shvatite da je odlična. Na kavi ste s prijateljicom i spomenete preparativnu kozmetiku i ti kažeš “kupila sam odličnu kremu za lice, moraš probati, odi u tu drogeriju i kupi si”. Prijateljica ode u drogeriju, kupi kremu i tebe drogerija nagradi s 3-8% vrijednosti kreme (ovisi koliko prijateljica je otišlo kupiti). I tako ode više njih, kupi proizvode s kojima ste vi oduševljeni. Također vi odete jednom mjesečno i kupite za 750kn proizvode koje bi i tako i tako kupili, jer Vam trebaju (sredstva za čišćenje, za osobnu higijenu, paste za zube, sapune, gelove za tuširanje, deterdžent za rublje, parfem, dezodorans…).
Za navedeno (kupiš što trebaš i zbog prijateljica koje su kupile) drogerija ti isplati plaću i nagradi te s provizijama.
Koja drogerija ima taj princip biznisa i nagrađivanja? Ni jedna. 🙂

E, Young Living upravo radi na tom principu. Ja sam par mjeseci koristila Young Living proizvode, uvjerila se da su vrhunski i da samo njih želim koristiti ostatak života. I plan je bio jasan, ako ih već koristim, ako me bogato nagrađuju u programu vjernosti, zašto ne isprobati i biznis verziju. I jako mi je drago zbog te odluke, jer mislim da će Young Living uskoro biti moj jedini posao. Obožavam ga.

U Young Livingu ne možete uspjeti jedino ako odustanete. Jer ovo je predivno poslovanje i još bitnije predivni i zdravi proizvodi. Najdraži dan u mjesecu bit će Vam dan kad Vam dostavljač nosi Young Living pošiljku. Pošiljku koja miriši još dok je zatvorena.
Nakon par mjeseci korištenja kad shvatite koliko se bolje osjećate. Kad izbacite sve štetne kemikalije iz kuće. Kad će kuća mirisati po prirodnom mirisu kojeg taj dan stavite u Vaš difuzor. Kad će Vam koža sjajiti jer više na nju ne stavljate nano čestice i slične štetne sastojke. Kad ćete se obožavati gledati u ogledalo, jer nakon 3mj korištenja mineralne dekorativne kozmetike sjajite.

Baš sam se raspisala, ali riječi idu iz srca, jer ovo sve gore spomenuto je moj tijek s Young Livingom i ne znam kako drugačije da Vam prenesem oduševljenje. Ja bi zakonski uvela da svi moraju koristiti ove proizvode. Ha ha ha… šalim se naravno, ali svi koji jednom dođu u doticaj s Young Living proizvodima ne ostanu ravnodušni. To je ljubav na prvi miris.

Thieves čistač, sredstvo za čišćenje cijelog doma. Jedino koje Vam treba.

Zašto je “Starter kit” najbolji izbor?

Zato što se radi o najkvalitetnijim eteričnim uljima na svijetu,  te zbog količine koju nudi za navedenu cijenu. Starter kit oblikovan je da pokrije nevjerojatan spektar primjene u kojem će se svaki korisnik lako pronaći. Detaljan opis starter kita i svih ulja koja se nalaze u njemu pročitajte OVDJE.

Uradi sam

Kupnjom Starter kita dobijete puno više nego što mislite na prvu. Također ćete i uštedjeti, jer nećete imati potrebu za kupovinom proizvoda koje ćete sami moći izraditi. Uz par baznih ulja, sodu bikarbonu i sličnih pomagala koje povoljno i lako nabavite možete izraditi nevjerojatan spektar proizvoda. Npr. sprej protiv grinja, serum za lice, bombice za čišćenje wc školjke, dezinfekcijske maramice za čišćenje mobitela, masku za kosu, maslac za tijelo itd.
Ovdje pročitajte sve o baznim uljima.
Ovdje pročitajte puno članaka o proizvodima koje sami možete izraditi.

Ne mora Vas biti strah količine informacija i sigurno se pitate, pa kako ću se snaći u svemu tome, kako ću znati kako što izraditi?
Čim kupite Starter kit, osoba preko koje ste naručili, poslat će Vam mejl dobro došlice. Poslat će Vam upute za korištenje i pozvati Vas da se pridružite u naše Facebook grupe gdje svakodnevno dijelimo iskustva, recepte, savjete i sl. Tako da, nema brige, sami sigurno nećete biti. 🙂

Uradi sam proizvodi.

Kako naručiti eterična ulja?

Linkove, registraciju i detaljnu uputu narudžbe odradite OVDJE.

 

KONTAKT
Sve moje uljne članke pročitajte OVDJE.
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na ana@myoffdays.com
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.
WhatsApp / Viber: +38598615056

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Lakše se diše uz ove male bočice. 🙂

Premium Starter Kit

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More