Kako napraviti prirodni parfem

0 1,573

Znate da je zrak u kući 6 puta zagađeniji od vanjskog?
Razlog su razne kemikalije koje koristimo u kućanstvu. Od sredstava za čišćenje, do parfema, dezića, mirisnih svijeća itd.
Potpuno čistim kuću od navedenih stvari i uvodim prirodne i zdrave mješavine koje sama izradim uz pomoć 100% eteričnih ulja iz Premium starter kita kojeg sam kupila prije par mjeseci.

 

Prirodni parfem

Jako sam osjetljiva na mirise. Ako slučajno malo jače udahnem neki parfem ili mi u nos uđu čestice laka za kosu, dezodoransa i sl. u stanju sam kihati pola sata bez prestanka.
Zato sam danas jako sretna jer je mojim problemima došao kraj. Izradila sam vlastiti prirodni parfem. Recept je više nego jednostavan.

Sastojci za 100ml parfema:

  • 100 ml destilirane vode
  • 20 kapi blenda eteričnih ulja Stress away (blend vanilije, kopaibe, cedra, okotea i lavande)
  • 5 kapi eteričnog ulja naranče

Navedene sastojke dobro promućkati i to je to :)

Uz veliki parfem od 100ml, izradila sam i džepnu 5ml roll on verziju da se nađe u torbici. Naravno da  miris ovog parfema kraće traje, jer je sve prirodno pa lagano isparava, ali tomu služi džepna verzija. Tako je fin, da bi mazuckala svakih 10min. :)

Što su Young Living eterična ulja, što je Premium starter kit, što se dobije, koliko košta, kako naručiti itd. možete pročitati i saznati na mom članku koji se nalazi na linku.

Napomena:
Naranča je citus, a citrusna ulja su fotosenzitivna i ne smiju se izlagati suncu 12h nakon nanošenja na kožu. Zato si parfem stavite na mjesto koje neće biti izloženo suncu, npr. ispod kose, malo na zapešće i sl.

 

Prirodni parfem od eteričnih ulja.

KONTAKT
Sve moje uljne članke pročitajte OVDJE.
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na ana@myoffdays.com
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More