Posjetila sam Real UP kuću

0 166

Ono kad imaš priliku “ući” u najdraži Disney Pixar crtić. Moj video posjete UP kući pogledajte OVDJE.

Prava UP kuća je točna replika Disney – Pixar UP kuće. Graditelj Blair dobio je ekskluzivno pravo od Walt Disney Corporation za izradu replike UP kuće. Nije dopušteno izgraditi istu konstrukciju ikad više. Tako da je ovo jedina Real UP kuća.

Svoju kuću iz snova kupila je četveročlana obitelj Lynette, suprug Clint, dvoje djece, te psić i maca. Napravili su i dvorište nadahnuto Dineyem s Dineyjevim likovima.

Možete rezervirati svoj termin i slikati se čak unutar kuće, koja je namještena isto kao u crtiću. Također imate opciju slikanja u dvorištu. Slikanje u kući ili u dvorištu se plaća, detaljna pravila i cjenik pogledajte na web stranici www.therealuphouse.com. Možete se slikati i na ulici, ali max 3-4 minute i bez balona, kuća se nalazi u mirnoj četvrti i nije lijepo uznemiravati obitelj i susjedstvo. Ja sam slala mejl s upitom, ali na žalost nisam dobila odgovor. Malo sam prekršila pravilo i imala sam jedan plavi balon, baš kao u crtiću. 🙂 Ali smo se zadržale 3-4 minute.

Ako idete u Salt Lake City, obavezno ju posjetite. Nestvarno je lijepa. Real UP kuću možete pratiti i na Instagram profilu.

Ostale putne članke pročitajte OVDJE.

Do idućeg putnog pozdrava,
Ana Ivančić

Real UP House.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More