Young Living – Kako naručiti?

0 390

Da bi naručili Young Living proizvode i imali povoljnije cijene (za registrirane članove sve cijene su niže 25%), odaberete osobu preko koje želite naručiti. Odaberite nekog s kim ćete “kliknuti”, jer ta osoba postaje vaš mentor. Pomoći će Vam prilikom narudžbe, voditi vas kroz proces korištenja, savjetovati, pomoći odabrati proizvode za neke buduće narudžbe i slično. Bit će tu da vam odgovori na svako vaše pitanje. Kad odaberete preko koga želite naručiti, zamolite tu osobu da vam pošalje link i upute za narudžbu.

Young Living ima preko 600 artikala. Možete naručiti sve što želite. Dječje proizvode, sredstvo za čišćenje, deterdžent, granolu, mineralnu šminku itd.

Premium Starter kit

Vjerojatno ste primijetili da puno ljudi najviše spominje i ističe Premium Starter kit. I s jako dobrim razlogom. Spomenuti početni paket je savršen paket za početak korištenja zdravijih proizvoda u svom domu.

Premium Starter kit se sastoji od:
– difuzora koji je ujedno i atomizer (na siguran način razlaže eterična ulja na sitne molekule koje udišemo)
– 12 pomno odabranih eteričnih ulja (6 pojedinačnih, 6 blendova)
– 2 Ningxia napitka – napitak od goji bobica odličan za potporu imunitetu i dnevnoj dozi vitamina
– 10 malih bočica u koje možete pretočiti ulja i pokloniti nekome uzorak da isproba
– 1 roller cap nastavak – možete odmah staviti na stress away blend i koristiti na koži.
– upute za korištenje

Kad kupite Premium Starter kit, ne dobijete samo ulja koja možete koristiti kroz difuzor ili preko kože, dobijete puno više. Jer ćete bez problema sami izraditi maslac za tijelo, sprej za poticaj rasta kose, serum za lice, serum za trepavice i obrve, roller za podočnjake, sprej protiv komaraca itd. Uštedjet ćete puno jer ćete sami izraditi veliki broj prirodnih i provjerenih proizvoda.

Mali dio diy proizvoda.

Detalje o Premium Starter kitu, opis svakog ulja koje dolazi pročitajte ovdje. Možete kliknuti na svako ulje zasebno i pročitati za što je primjenjivo.

Premium Starter kit možete birati u dvije opcije:


S Dewdrop difuzorom. Moj vječni favorit. Mali, jak, lako prenosiv i jako praktičan ako imate djecu. Bez problema ga ubacite u kofer i nosite sa sobom. Sjajan difuzor koji je jačine 15W što se praktički ne može naći u slobodnoj prodaji. Dewdrop ima opcije 5, 8 i 11 sati rada (u intermitentnom modu), te 11 boja led rasvjete. Pokriva 30m kvadratnih. 
Starter kit s Dewdrop difuzorom košta 177€ + poštarina 12€ (za Hrvatsku i Europu). Za BiH 141€ + carina i poštarina.

Premium Starter kit s Dewdropom

S Aria difuzorom. Difuzor i atomizer izrađen od bambusa i stakla. Radi 2, 5 ili 12 sati (u intermitentnom modu). Pet led boja rasvjete, te zen glazbu koja se može utišati / ugasiti / pojačati ili zamijeniti svojom glazbom. Sve kontrole se vode uz pomoć daljinskog upravljača. Pokriva nešto veću kvadraturu od DewDropa.

Aria difuzor

Program vjernosti

Ako želite iskoristiti maksimum pogodnosti koje vam Young Living pruža, proučite program vjernosti ovdje.

Kako naručiti Premium Starter kit

Ovdje ću Vam napisati dvije opcije:
– Narudžba Premium Starter kita s programom vjernosti (kojeg od srca preporučujem).
– Narudžba Premium Starter kita bez programa vjernosti.

Preporučujem da upute kako naručiti gledate na mobitelu, a naručujete preko računala jer je puno preglednije.

Narudžba Premium Starter kita uz program vjernosti (Essential Rewards)

 1. Klikni na ovaj link:  https://yl.pe/894b
 2. Odaberi “member”, pod državu označi “Croatia” (ili zemlju iz koje jeste), pa klikni “continue”.
 3. Moje ime i prezime (Ana Ivančić) će ti pisati pod sponzor i enroller. Ako se to slučajno ne dogodi, u polje sponzor i enroller upiši 13968693.
 4. Cijeli ovaj korak s odabirom Starter kit-a preskoči, odi do dna stranice, označi kvačicom program vjernosti i klikni na “continue enrollment without Starter kit”.
 5. Zatim trebaš ispuniti sve svoje podatke (pod commissions staviti individual) i nastaviti dalje.
 6. Pojavit će se poruka “Congratulations”, što znači da si se uspješno registrirao/la.
 7. Nakon toga s lijeve strane odi na “ESSENTIAL REWARDS“, pa klikni na “JOIN IN“. Ovo je bitan korak kojeg osobe često preskoče pa im program vjernosti ne započne odmah od prvog mjeseca.
 8. Nakon “join in”, otvorit će ti se katalog sa svim proizvodima i tražilicom.
 9. Potraži “Premium Starter kit with Dewdrop (HR) 546365” ili Premium Starter kit with Aria diffuser (HR), te klikni “add product”.
 10. Scrollaj do kraja i klikni “save monthly order”.
 11. Zatim biraš način slanja – klikni na “standard autoship”.
 12. Zatim odaberi datum procesuiranja svoje narudžbe (preporučujem da ostaviš današnji datum) i nakon toga klikni ‘next’. Datum procesuiranja narudžbe kao i cijelu narudžbu možeš od sutra promijeniti, ništa u procesu učlanjenja u program vjernosti nije trajno niti obavezno. Možeš ga isključiti kad god želiš. 
 13. Zadnji korak je odabir načina plaćanja “add payment method” gdje trebaš odabrati jedan od načina plaćanja: Visa, MasterCard ili PayPal. Nakon toga samo klikni “Save changes” i to je to. Tvoja narudžba će se procesuirati do kraja dana, a u roku par radnih dana će stići na tvoju adresu.
 14. I to je to. Kada tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice sa svim uputama, receptima i vodičem za početnike. Kroz par dana na svoju kućnu adresu očekuj paketić dobrodošlice. 

Narudžba Premium Starter kita bez programa vjernosti

 1. Klikni na ovaj link:  https://yl.pe/894b
 2. Odaberi “member”, pod državu označi “Croatia” (ili zemlju iz koje jeste), pa klikni “continue”.
 3. Moje ime i prezime (Ana Ivančić) će ti pisati pod sponzor i enroller. Ako se to slučajno ne dogodi, u polje sponzor i enroller upiši 13968693.
 4. Zatim možeš odabrati svoj Starter Kit tako da klikneš pod ‘view all kits’ i pronađeš Hrvatsku verziju s Dewdrop difuzorom i označiš ju. Ili Ariu ako je to ono što si želiš.
 5. Sljedeći korak preskoči i klikni continue enrollment.
 6. Zatim trebaš ispuniti sve svoje podatke (pod commissions staviti individual) i nastaviti dalje.
 7. Zatim ćeš odabrati shipping (standard) i nakon toga način plaćanja: Visa, MasterCard ili PayPal.
 8. I to je to! Kada tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice sa svim uputama, receptima i vodičem za početnike. 

Ako bilo što zapne, tu sam! I još jedno veliko hvala na ukazanom povjerenju.

Za više pitanja slobodno me kontaktirajte na mejl: [email protected] ili putem Instagrama: @kapljice_srece, te Facebook grupe: Kapljice sreće.

Do idućeg uljnog posta,
Ana Ivančić

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More