huge dick cute guy.kindgirls
free sex
Resourcessex việt classy babe drilling deeply outdoors.

Young Living Starter Kit – eterična ulja za zdraviji život

2 151,644

Što je Starter kit?

Uputa kako se registrirati i naručiti Starter kit nalazi se na dnu ovog članka.

Paket kreiran za svakog početnika koji želi isprobati dobrobiti eteričnih ulja. Pomno osmišljen paket da zadovoljni potrebe svake obitelji, a sastoji se od:

 • Difuzora
 • 12 vrhunskih eteričnih ulja
 • 2 vrećice Ningxia napitka od goji bobica za podršku imunitetu
 • 10 malih bočica za uzorke (ako poželite s nekim podijeliti ulja)
 • 1 roller nastavak kojeg odmah možete staviti na Stress away i koristiti topikalno.
Starter kit s DewDrop difuzorom.

Eterična ulja  možete koristiti putem difuzora udišući, ali i primjenom putem kože (topikalno). Nakon narudžbe, dobit ćete e-mail dobrodošlice sa svim uputama kako koristiti Starter kit.

 

Premium Starter kit s Desert Mistom

 

Kupnjom Starter kita osim mirišljavog doma, dobit ćete puno više. Svako ulje ima svoj učinak (npr. Thieves za potporu imunitetu, tamjan za opuštanje i lijepu kožu, lavanda za lakše snove itd.).
Više o svakom ulju pročitajte klikom na svako pojedino ulje.  

LAVANDA / PEPERMINT / COPAIBA  / NARANČA / LIMUN / TAMJAN
STRESS AWAY / PANAWAY / PURIFICATION  / R.C. / THIEVES / DIGIZE 

Moći ćete izraditi nebrojenu količinu vlastitih proizvoda i pritom uštedjeti. Izradite svoj maslac za tijelo, roller protiv bora, roller protiv uboda komaraca, sprej za rast kose, roller za potporu imunitetu itd. Izrada vlastitih proizvoda iznimno je jednostavna i zabavna.

Aria difuzor

Što je program vjernosti (Essential rewards)?

Odmah od prve narudžbe, učlanila sam se u Young Living program vjernosti s kojim samo dobivam, ništa ne gubim. Odlučila sam preusmjeriti svoj novac. Prestala sam kupovati stvari u raznim drogerijama i sve što trebam naručim od Young Livinga i stigne mi kroz 3-4 radna dana GLS-om na kućnu adresu. Ne trošim dodatno, jer sam preusmjerila budžet, a imam veliku uštedu u vremenu, jer ne moram izići iz kuće. Uz sve to bogato sam nagrađena bodovima koje mogu mijenjati za besplatne proizvode. Ovisno o veličini narudžbe dobijem ulja na poklon, a svaka 3 mj nagrađena sam uljem zbog vjernosti. Postoji mogućnost i za poslovnu priliku.

Sve detalje o programu vjernosti pročitajte OVDJE.
Sve detalje o poslovnoj prilici pročitajte OVDJE.

Koliko košta Starter kit i načini plaćanja?

Young Living dostavlja svoje proizvode diljem svijeta, a njihova cijena ovisi o državi u kojoj živite (zbog različite stope poreza i carine). Napisat ću vam cijene za par država: 

Grafički prikaz svih Starter kitova u ponudi pogledajte OVDJE.

CIJENA* STARTER KITA S DEWDROP ILI DESERT MIST DIFUZOROM: 

 • u Hrvatskoj: 177,19€ + 12,49€ poštarina
 • u Srbiji, BiH i Crnoj Gori: 141€ + poštarina
 • u Njemačkoj: 168,68€ + 12€ poštarina
 • u Austriji: 170€ + 12€ poštarina

CIJENA* STARTER KITA S ARIA DIFUZOROM: 

 • u Hrvatskoj: 287,81€ + 12,49€ poštarina
 • u Srbiji, BiH i Crnoj Gori: 230,25€ + poštarina
 • u Njemačkoj: 274€ + 12€ poštarina
 • u Austriji: 276,30€ + 12€ poštarina

*U zemljama koje nisu EU članice plaća se carina. Za BiH plaća se carina za sve iznose iznad 150€, za Srbiju sve iznad 50€, za Crnu Goru sve iznad 75€.
*Izražene cijene poštarine vrijede za Essential Rewards narudžbe.

NAČINI PLAĆANJA: Visa, MasterCard i PayPal.  Plaćanje jednokratno, nema opcije na rate, niti plaćanje pouzećem.  (Molim Vas nemojte se registrirati ako nemate neko od navedenih sredstava plaćanja. Npr. Diners, Maestro i sl. ne prihvaćaju).

Isporuka GLS dostavnom službom kroz 3-4 radna dana.

Zašto baš trebam Starter kit, umjesto pojedinačnih ulja?

Starter Kit najisplativija je opcija. Putem grafike objasnit ću vam i zašto.  Na grafici je sadržaj Starter kita s Dewdrop difuzorom.

This image has an empty alt attribute; its file name is PSK-cijena-1-1024x1024.jpg

Na grafici vidite cijene eteričnih ulja i Dewdrop difuzora ako ih kupujte odvojeno. Ako kupite u Starte kitu, cijena je skoro duplo jeftinija, sve skupa za 177€ + poštarina. 

Ako kupujte u ljekarni difuzor srednje kvalitete platit ćete ga oko 500-600 kn. Ako rasporedimo ostatak na 12 ulja, jedno ulje ili blend ispadne 58 kn/komad. Za 5 ml 100% čisto eterično ulje, to je jako povoljna cijena. 

Ponudu svih Young Living difuzora van Start paketa s cijenama i detaljnim opisom pogledajte OVDJE

Zašto Young Living proizvodi, a ne neki drugi?

Zbog SEED TO SEAL certifikata koji jamči vrhunsku kvalitetu, čista ulja, visoke standarde i sigurnost. Nadziru proces od sjemena do bočice. Ako neka biljka ne uspije, proizvod će biti „out of stock“. I to pruža veliku sigurnost. Svaku biljku uzgajaju u svom prirodnom staništu. U Hrvatskoj uzgajaju smilje, jer mu je ovdje prirodno stanište. U svakom trenutku možete doći na bilo koju njihovu farmu (npr. Farmu smilja kod Šibenika)  i pogledati cijeli postupak uzgoja i proizvodnje. Sve je transparentno.

Young Living radi jednu destilaciju i ulja su 100% čista. Ima i drugih proizvođača koji rade dobra eterična ulja, ali nerijetko rade po 2-3 destilacije da bi dobili 2-3 puta više ulja, kojeg ćete potrošiti 2-3 puta brže. 

Detaljan opis SEED TO SEAL certifikata pročitajte OVDJE.

Postupak registracije i narudžbe

Young Living prodaje isključivo online i šalje direktno iz svojih skladišta gdje se proizvodi ispravno skladište. Ne prodaje putem dućana jer neispravnim skladištenjem proizvodi gube na kvaliteti.

Da bi naručili Starter kit ili bilo koji Young Living proizvod, potrebno se registrirati preko linka. Osoba preko čijeg linka se registrirate i naručite postaje vaš mentor. Tu je za svako vaše pitanje i pomoći će vam da ispravno koristite proizvode. Meni osobno ovo je savršen način. Sjećam se kako sam prije par godina u jednom dućanu kupila dva eterična ulja. Prodavačica mi je ukratko rekla kako ih koristiti, dok sam došla doma zaboravila sam. Pitala sam ih za savjet putem e-maila i nikad nisam dobila odgovor. Na telefon se nisu javljali, a googlajući našla sam razne prijedloge i bilo me strah koristiti. Zato je ovaj način mentorstva po meni odličan način.

Možete naručiti jednokratno ili uz program vjernosti. Moja preporuke je uz program vjernosti, jer već od prve kupnje dobijete natrag bodove koje možete mijenjati za besplatne proizvode. (Sve o programu vjernosti detaljno je objašnjeno ovdje).

Uputa je kreirana za narudžbu Starter kita, ako želite naručiti nešto drugo, samo preskočite odabir Starter kita i u košaricu stavite ono što želite naručiti.

Uputa za narudžbu Starter kita uz program vjernosti

 1. Klikni na ovaj link https://yl.pe/894b 
 2. Klikni na “Get started”.
 3. Preskoči odabir Start paketa (nemoj označiti ni jedan, odabrat ćeš ga kasnije)
 4. Idući korak nudi ti opciju učlanjenja u Esserntial rewards (program vjernosti) Ovdje klikni na “NO” (i to ćeš kasnije dodati). 
 5. Sad se pojavljuje opcija “Continue Enrollment” – klikni na “Continue without Starter kit”.
 6. Zatim ćeš ispuniti svoj “memebership info” (ime, prezime, adresa). Ovdje pripazi da u polje gdje piše EUROPE obavezno promijeniš u zemlju iz koje jesi (npr. Croatia). Pod commission processing information stavi “individual” ako si privatna osoba ili “business” ako si pravna osoba. Na kraju klikni “agree and continue“. Tu negdje će se pojaviti i moj ID broj kao tvoj mentor tj. sponzor / enroller. Ako ga nema, dodaj ga ručno: 13968693.
  P.S. zapamti svoj PIN. On je bitan u slučaju da trebaš kontaktirati službu za korisnike. 
 7. Sad bi se trebao otvoriti tvoj Virtual Office. S lijeve strane klikni na ESSENTIAL REWARDS, pa JOIN NOW
 8. Ostani u Essential rewards košarici i dodaj svoj Start paket po želji. U tražilicu upiši Start kit i izlistat će ti ih sve. Odaberi onaj s HR oznakom da bi dobila katalog na hrvatskom jeziku. Možeš dodati proizvode po želji, ne mora biti samo Start paket. 
 9. Klikni na Save monthly order
 10. U posljednja dva koraka odabrat ćeš svoju adresu isporuke kao i način plaćanja (Visa, MasterCard, PayPal). (Opcija Croatia will call je osobno preuzimanje pošiljke u Young Living skladištu u Dugopolju kod Splita. Ostale opcije su isporuke na kućnu adresu GLS-om). Te odabir datuma narudžbe (današnji).
 11. Kad si završila s plaćanjem, klikni opet na Essential rewards, pa Process today da se narudžba procesuira odmah i paketić stigne što prije. 
 12. To je to. Čim tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice. 
 13. Na papirić si zapiši lozinku i pin koji si odabrala prilikom registracije. 

   

  To je to, ako bude nekih poteškoća slikaj i šalji sliku na WhatsApp ili Viber 098615056. Piši ili zovi ako imaš nejasnoća. Ana

Obična narudžba ili One Time Order

 1. Klikni na ovaj link https://yl.pe/894b 
 2. Klikni na “Get started”.
 3. Preskoči odabir Start paketa (nemoj označiti ni jedan, odabrat ćeš ga kasnije)
 4. Idući korak nudi ti opciju učlanjenja u Esserntial rewards (program vjernosti) Ovdje klikni na “NO”. 
 5. Sad se pojavljuje opcija “Continue Enrollment” – klikni na “Continue without Starter kit”
 6. Zatim ćeš ispuniti svoj “memebership info” (ime, prezime, adresa). Ovdje pripazi da u polje gdje piše EUROPE obavezno promijeniš u zemlju iz koje jesi (npr. Croatia). Pod commission processing information stavi “individual” ako si privatna osoba ili “business” ako si pravna osoba. Na kraju klikni “agree and continue“. Tu negdje će se pojaviti i moj ID broj kao tvoj mentor tj. sponzor / enroller. Ako ga nema, dodaj ga ručno: 13968693.
  P.S. zapamti svoj PIN. On je bitan u slučaju da trebaš kontaktirati službu za korisnike. 
 7. Sad bi se trebao otvoriti tvoj Virtual Office. S lijeve strane klikni na ONE TIME ORDER. 
 8. Dodaj svoj Start paket po želji. U tražilicu upiši Start kit i izlistat će ti ih sve. Odaberi onaj s HR oznakom da bi dobila katalog na hrvatskom jeziku. Možeš dodati proizvode po želji, ne mora biti samo Start paket. 
 9. Klikni na checkout
 10. U posljednja dva koraka odabrat ćeš svoju adresu isporuke kao i način plaćanja (Visa, MasterCard, PayPal). (Opcija Croatia will call je osobno preuzimanje pošiljke u Young Living skladištu u Dugopolju kod Splita. Ostale opcije su isporuke na kućnu adresu GLS-om). 
 11. To je to. Čim tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice. 
 12. Na papirić si zapiši lozinku i pin koji si odabrala prilikom registracije. 

   

  To je to, ako bude nekih poteškoća slikaj i šalji sliku na WhatsApp ili Viber 098615056. Piši ili zovi ako imaš nejasnoća. Ana

   

 

KONTAKT
Sve moje uljne članke pročitajte OVDJE.
Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte me na aivancic@gmail.com 
Putem društvenih mreža, na:
Instagram profilu – Ana @kapljice_srece 
Instagram profilu – Danijela @danijelina oaza
Facebook grupi: Kapljice sreće.
WhatsApp / Viber: +38598615056

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Ane.
Ana Ivančić
Young Living nezavisni distributer

2 Comments
 1. Ivana Roksandić says

  Draga Ana,
  Naručila sam Premium starter kit preko vaših uputa i linka i paket je jučer stigao ali nisam dobila one reklamne uzorke niti ste mi vi poslali mail.Sad ne znam jesam nešto krivo napravila u narudžbi ili što!?

  1. Ana says

   Draga Ivana, evo upravo sam ti poslala mejl.
   Žao mi je zbog kašnjenja, dogodilo se zbog putovanja i lošeg internete. 🙂
   Ana

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This Site porn movies porn tube http://rajwap.center

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More