Narukvice za mame i bebe

0 10,684

Mame mogu nositi narukvice koje žele, ali kod odabira narukvica za bebe treba biti pažljiv. Alergija na nikal je česta, zato je odabir materijala jako važan. Da li ste znali da se i u zlato može miješati nikal?
Nikal se često nalazi u zlatu i srebru. I ja sam se iznenadila. Naučila sam to tek kad sam se upisala na program obrazovanja za dizajnera nakita. Zbog navedenog, jedini materijal s kojim radim je nehrđajući čelik (inox).

Nakit od nehrđajućeg čelika

Nehrđajući čelik jedan je od najkrućih metala, težak za obradu i graviranje. Ono što kod njega volim je što je antialergen i trajan. S njim možete slobodno ići u more, tuširati se, kupati itd. Nikad neće zahrđati ili promijeniti boju. Potpuno je siguran za bebe, zato je on najbolja opcija.

Moj brend “Le Narukvice“, kako mu samo ime kaže u ponudi ima najviše narukvica. Mame jako često kupuju uparene narukvice za sebe i dječicu. Ono što je jako bitno za bebe i manju dječicu je da ništa ne smije visiti. Zato za njih nikad ne preporučujem narukvice koje imaju produžetak, jer previše privlači dječju pažnju. Mogu se ozlijediti tako što će grickati ili možda čak i odgristi s vremenom, što može dovesti do gušenja.

Za bebe i malu dječicu mora biti narukvica koja neće privlačiti pažnju. Narukvica na konop sa spojnim privjeskom od nehrđajućeg čelika idealan je izbor. Provučete dječju rukicu, suzite narukvicu po širini rukice i to je to. Zaboravit će na nju kroz par minuta. Jako je lagana i neprimjetna, pa ju više neće ni zamijetiti. S obzirom na to da može ići pod vodu, ne morate ju nikad skidati. Kako dijete raste, tako ćete malo popustiti konop i prilagoditi novoj širini ruke. I to je to. 🙂

Graviranje

Graviranje je po želji. Može se napisati ime bebe na pločicu u obliku srca, kruga, zvjezdice i sl. Osim mogućnosti graviranje, tu su i gotovi oblici, kao što su anđelčić, srce s već izrezanim slovom, buba mara itd.
Uskoro će biti web shop, a do tad cjenik i detaljnu ponudu pogledajte na:
Instagram profilu ovdje
Facebook profilu ovdje.

Ana Ivančić

Narukvica s gravurom po želji.
Narukvica s već urezanim slovom u srcu.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More